Deutsch English Magyar
|
A forgalmazott termékeket már a vásárlási összeg 25% -ának befizetésével is megrendelheti, többletköltségek nélkül, ráadásul forinttal is fizethet!
Tekintse meg , és válasszon kedve szerint érmét vagy tömböt!
Bemutatóterem, tárgyaló: 1116 Budapest, Temesvár utca 20. III/302.
Előzetes bejelentkezés alapján! Telefon: 06-30-209-0214

Cégünk magánszemélyek és cégek részére biztosít ezüst és arany befektetési lehetőségeket a legalacsonyabb értékesítési árakon.

Legyen szó akár érmékbe, akár tömbökbe történő beruházásról, maga a befektetés versenyképes alternatívát jelent a bankok ajánlataival szemben.

Aki aranyat vagy ezüstöt tartalékol, nemigen veszíthet. Akármekkora az infláció vagy a defláció, akár válság van, akár háború, a nemesfém folyamatosan értékálló és bármikor átváltható.

Cégünk olyan világszerte híres nemesfém-gyártókkal áll szerződésben, mint a Perth Mint,Argor, Heraeus vagy éppen a Degussa. Elismertségük a garancia, hogy Ön minőségi érmét vagy tömböt kapjon pénzéért.

Különösen a nehéz időkben bizonyosodik be Nagyszüleink bölcsessége:

Megtakarításkor a biztonság előbbre való a kényelemnél.

Befektetési arany - miért fontos aranyba fektetni?

A történelem során többször bebizonyosodott, hogy válság, krízis, gazdasági összeomlás esetén az arany fontos menedék volt azok számára, akik kisebb vagy nagyobb pénzeszközeiket aranyba fektették, és gond esetén fizetni tudtak vele. A befektetési arany birtoklását az egyes országok lépésről lépésre tették lehetővé, azzal egy időben, hogy az egyes országok pénzverdéi elkezdték a befektetési aranyérmék verését.

A befektetési aranyérme mellett fontos fizikai arany befektetési eszköz az aranytömb (aranyrúd vagy arany lapka) is, amelyet érdemes olyan gyártóktól beszerezni, akik rendelkeznek a londoni aranytőzsde Good Delivery minősítésével is.

Befektetési ezüst - a jövő befektetési nemesféme

A világ ezüstkészletének lassan a végére járunk, a legnagyobb ezüstfelhasználó, az ipar azonban egyre többet fog igényelni belőle. Az ezüst ára - hasonlóan az arany árához - folyamatosan felfelé mozog, érdemes tehát megfontolni, hogy szabad pénzeszközeinek egy részét ezüst formájában tartsa.

A befektetési ezüstérmék széles választékát kínálják az egyes gyártók, amelyek nagyon kedveltek a gyűjtők és a befektetők körében. Az ezüstérmék nemcsak szép kidolgozottsággal készülnek, de rendkívül impozánsak is esetenként 10 cm-es átmérőjükkel.

Nemesfém befektetés - tanácsadás csaknem 30 éves tapasztalattal

Az új cégünk, Észtországban, bejegyzett Silberstein oü.  1986 óta foglalkozunk nemesfém kereskedelemmel. Az évek során számos kis- és nagybefektetőt szolgáltunk ki, ügyfeleink között több ország állampolgárait is köszönthettük.

Előnyös üzlet, rugalmasság

Több érv is szól amellett, hogy kapcsolatba lépjen velünk, és megvitassuk, Önnek milyen nemesfém befektetési portfólióra lenne szüksége:

  • Mindössze 25% előleg fizetése után már vásárolhat nálunk!
  • A szállítás költségét magyarországi szállítási cím esetén átvállaljuk!
  • Az arany termékek ÁFA mentesek.
  • Közel 30 éves tapasztalatunk segít abban, hogy olyan termékeket is beszerezzünk Önnek, amelyeket standard kínálatunkban nem talál meg, de a gyártók honlapjain igen.

Világszerte ismert gyártók befektetési nemesfém termékeit forgalmazzuk:

  • Argor Heraeus
  • Perth Mint - az ausztrál pénzverde termékei között számos kedvelt befektetési ezüstérme van, mint a Koala vagy a Kookaburra
  • Royal Canadian Mint - a híres kanadai Juharlevél érme gyártója
  • Rand Refinery - a világhírű befektetési aranyérme, a Krugerrand gyártója
  • US Mint - az Amerikai Sas arany és ezüst érme előállítója
  • Münze Österreich - az Európában legnépszerűbb Bécsi Filharmónikusok érme pénzverdéje

A legjobb befektetések az arany és az ezüst!

Az arany biztonságot jelent

Az arany olyan tõkebefektetés, amely minden gazdasági válság, minden valutareform és állami csõd esetén kiállta a próbát.

A neves vagyonkezelõk mindig úgy állították össze jómódú ügyfeleik portfólióját, hogy abban a portfólió felosztása és a bebiztosítása érdekében számottevõ aranyhányad szerepeljen.

A világ gazdasági szempontból jelentõs országaiban a központi bankok több tonna aranyat tartanak valutatartalékként.

Az ezüst értéke

Az ezüst különleges képességekkel rendelkezõ nemesfém. Az összes fém közül az ezüst rendelkezik a legnagyobb elektromos vezetõképességgel és a legjobb hõvezetõ képességgel. Ezenkívül az ezüst az egyetlen nemesfém, amelynek antibakteriális hatása van.Az ezüstöt egyik állam sem kobozta el krízis esetén illetve nem kellett beszolgáltatni.

E speciális jellemzõknek köszönhetõen nélkülözhetetlen az ipari és tudományos alkalmazásokban, az orvostudomány, az elektronika és az optika terén.

A tudományos tanulmányok arra a következtetésre jutottak, hogy a fennmaradó ezüsttartalékok kitermelésére már csak 27 évig van mód.

Az elkövetkezõ évtizedekben arra kell számítani, hogy jelentõsen csökkennek az ezüst tartalékai, értéke pedig tovább nõ. Ezért napjainkban az ezüst nagymértékben alulértékeltnek számít

Az arany, mint befektetés

Az ingadozásokkal, értékvesztéssel és az árfolyamkockázatokkal szemben a befektetési arany és ezüst nyújtja a legbiztonságosabb befektetést. Elismert és nagyon keresett befektetési forma, amely értékállóságának köszönhatõ, és szükség esetén gyorsan készpénzre is váltahtó.

Az idén euróban számolva 37 százalékkal, dollárban kifejezve 26 százalékkal drágult az arany. A nemesfém válságos idõkben a" legkeményebb valuta", biztonságos "befektetési menedék" - mondják az elemzõk, akik szerint a már tizedik éve többé-kevésbé folyamatos drágulás jövõre is folytatódhat.

További arany áremelkedés várható!

A világgazdaságnak hatalmas összegekbe kerültek a már eleve hitelbõl finanszírozott óriási mentõcsomagok. Ezért is választotta az USA azt a megoldást, hogy újabb pénzek nyomtatásával finanszírozza az államadósságot. Az újonnan keletkezett államadósságot az amerikai jegybank felvásárolja és új pénzek kerülnek a keringésbe. Mivel a növekvõ pénzkínálat mögött nem áll valós áruforgalom, így közép és hosszú távon áremelkedéshez vezethet a forgalomban lévõ megnövekedett pénz mennyisége. A múltban is hatalmas gyorsasággal emelték az arany értékét a hasonló inflációs várakozások.

A devizaárfolyam stabilitása érdekében a kínai központi bank amerikai valutát vásárol, mivel a dollár a Jüannal szemben folyamatos nyomás alatt áll. Így már több, mint két billió USA dollár érétkû devizával rendelkezik, ami részben a kínai valuta dollárhoz képest történõ leértékelõdése miatt van. Más devizanemekkel szemben is (pl. Euro) kétséget kizáróan a dollártartalékok leértékelõdéséhez vezetett az USD hanyatlása. Annak érdekében, hogy Kína megvédje magát, jó megoldás, ha a felhalmozott USD tartalékát aranyba fekteti és ezzel megvédi a további elértéktelenedéstõl. Ezt mutatja az a tény is, hogy Kínai aranytartalékai folyamatosan növekednek.

Mivel az arany nem mehet csõdbe, védelmet nyújt a valutareformok és a csõd ellen. Tekintetbe véve a gigantikus méretûre felhalmozódott adósságokat, melyek körülveszik az egész világot, a befektetõk joggal tartanak a valutareformok bevezetésétõl. Elég hozzá egy rövidke visszatekintés a történelembe, és láthatjuk, hogy mindig egyik napról a másikra történt a papírpénz teljes elértéktelenedése, melyet ezután egy teljesen új pénznem váltott fel. Ebben az esetben az arany birtokosok jöttek ki jól a válságból a papírpénz birtokosokkal ellentétben.

Ha kocka formára olvasztanák az összes valaha kibányászott aranyat, a kocka éle mindössze 20 méter hosszú lenne (20x20-as kocka) a gyakori feltevésekkel ellentétben, miszerint 100 métert vagy akár 1 km-t is elérné! Ebbõl következik, hogy az arany sokkal ritkább, mint azt gondolják, így a termelés csökkenésével egyenes arányban növekszik az ára.

A nemesfém elõteremtése évrõl évre egyre nehezebbé válik, mert a könnyebb aranytatalékokat már kitermelték. Dél Afrikában az aranykitermelés 80 év után a mélypontjára érkezett, és már tervben szerepel egy több mint 4000 méteres mélységben lévõ alagút. Az arany termelés több más országban is csökken, ami ugyancsak az arany árának további növekedését eredményezi.

https://www.youtube.com/watch?v=JujnLQT0Efw

Aranyláz tombol kínában

Töltse le a legfrissebb Adobe Flash Player-t.

Get Adobe Flash player

Védekezzen arany befektetéssel az infláció ellen!

Töltse le a legfrissebb Adobe Flash Player-t.

Get Adobe Flash player

Hírek

Kirobbanó erőben az arany
Dátum: 2013-06-06

Jótékony hatással volt a délután megjelent amerikai makroadat a nemesfémek árfolyamára, a vártnál gyengébb ISM indexet ugyanis úgy értelmezték...   tovább »


arany ezüst befektetés árfolyam